11 Ocak 2010 Pazartesi

El Altındakiler Köşem:)


İşte benim elimin altındakiler:) Bu ürünler en iyilerim değil,sadece çantamda her daim bulunanlar.Başlayalım bakalım:)


1-Parfümleriim! Köşemin baş taçları onlar.Lolita Lempicka ve Avon Soft Musk.Lolita Lempicka'ya bayılıyorum...Soft Musk ise daha sade bir parfüm,fazla kullanmıyorum.Aslında bir de Lempicka'nın çok ağır geleceği yerlere giderken kullandığım Gap Body Moonwalk vardı,bitti ama alacağım tekrar.:)


2-MAC Select Moisturecover.Yeni aldım,hakkında neler düşündüğümü de yazmıştım bir hafta kadar önce.Mor gözaltlarıyla uyandığım için her sabah kullanıyorum bu kapatıcıyı.Artık ben nereye,o oraya... :)


3-Sephora Eye Pencil.Çıkarlarımız uymuyor bu kalemle:) Aslında kolay sürülüyor ve iyi renk veriyor fakat waterproof değilmiş ve benim sabahları gözlerim sulanır.Aslında sabah kullanmadığım sürece sorun yok. :)




4-Pembe ojem ve parlatıcım.Alix Avien'in sadece bu ojesi var bende.Renginden dolayı sanırım,hiçbir fark olmuyor sürdüğümde.Bu kadar açık oje hiçbir işe yaramıyor.Fakat Golden Rose Mega Shine Top Coat'ı seviyorum.Baya önce almıştım ama yeni yeni kullanıyorum ve güzel,biterse yeniden alacaklarım arasında.:)


5-Watsons fırçalarım.Birkaç hafta önce almıştım bunu,çok da uygundu ama tek avantajları küçük ve kutuda olmaları.Far fırçası hiç güzel değil,bunu açıkça belirteyim fakat diğerleri idare eder.Zaten kullanmıyorum denebilir sadece ne olur ne olmaz diye çantamdalar. :)



6-Alix Avien (pudra şeklinde kapatıcı sanırım).Evet,ne olduğunu bilmiyorum.Ama kapatıcı amacıyla kullanılıyor,ben almadım zaten,annem almış zamanında kullanmayınca da bana vermişti..İyi yorumlar yapamayacağım.Eğer küçük benekleri kapatmak için kullanacaksanız işinize yarar,hatta iyi bir ürün.Ama amacınız sivilce,kızarıklık vb kapatmaksa pek işe yaramıyor.


7-Son olarak da şanslı takılarım:) Soldaki bilekliği birkaç yıl önce aldığım boncuklarla kendim yapmıştım :) Sağdaki bileklik ve yüzük Accessorize.Bu gibi inanışlara inanmayan biriyim ama sağdaki bilekliği taktığımda gerçekten başıma güzel şeyler geliyor :)


Nasıl buldunuz? :)
MissBlonde

2 yorum: