2 Şubat 2010 Salı

Dior Eyeliner






şu anda gelmiş geçmiş en kıymetli makyaj malzemem bu. gidip gelip bakıyorum hatta öpüyorum bile (şaka değil gerçekten). kendileri benim ilk eyeliner ım olup diordur. istinye park sevil parfümeriden alındı.normal fiyatı 72 lira fakat sevilde indirimi var. aslında bunu almadan önce guerlain in eyeliner ına baktık fakat 92 liraydı. bu benim ilk eyeliner ım olduğu için daha kaliteli ve daha ucuz bişey olmasını istedik. anneme asıl TBS nin eyeliner ını önermiştim fakat kendisinin söylediği tek şey : eyeliner önemli bir makyaj malzemesidir o yüzden sana bilmediğim bir eyeliner ı alamam oldu. bende zaten baştan hevesli olduğum içn bunu aldım.

siz hangi eyeliner ı kullanıyorsunuz? bu arada nasıl düzgünce kuyruk yapabilirim bununla??

missbrunette

3 yorum:

  1. güle güle kullan canım :) bence elin alışana kadar MAC de kullanabilirsin, eyeliner kullanmak bana da eskiden korkunç zor gelirdi, şimdi rahat yapıyorum. aslında kolay, birkaç kere deneme yaparsan tekniğini oturtursun zaten otomatik oluyo bir süre sonra :)

    YanıtlaSil
  2. annem en son mac ten iki göz kalemine (anneme göre) ciddi bir para verdiğim için bana mac deme dedi (: zaten aldığımdan beri evde durmadan gözüme çekip çekip duruyoum.alıştım sanırım :)

    YanıtlaSil
  3. çok beğendim dior eyelinerı güle güle kullan :) ne kadara aldın ? ve ben de mac istiyorum ama şu anda bi parlatıcı alma hakkım var mac ten :/ :D

    YanıtlaSil