4 Temmuz 2010 Pazar

H&M/Türkiye

Uzun zamandır var bu dedikodu,H&M çok yakında Türkiye'ye gelecek denip duruyor.Vee bakın bu sabah gazetede nasıl bir habere rastladım;
H&M'in CEO'su Karl-Johan Persson, "Türkiye'deki ilk mağazamızı Kasım'da Forum İstanbul'da açıyoruz" demiş.Bunu okuyunca iyice gözlerim büyüdü ve bakın daha neler neler yazıyor :) İsveç'teki markanın sözcüsü Pernilla Halldin de şöyle demiş, "Türkiye genç ve modaya düşkün nüfusu ile bizim için hem çekici hem de ilginç bir pazar.Girdiğimiz pazarda hiçbir zaman birkaç mağazayla kalmadık.Her zaman büyük çaplı büyüyebileceğimiz ve kar edebileceğimiz pazarlara girmeyi tercih ettik.Türkiye'ye giriyorsak büyüme planlarımız olduğu içindir." Tanrım,evet!Siz neler düşünüyorsunuz bakalım bu konu ile ilgili? :)

Kaynak:Sabah Gazetesi

Blonde.

4 yorum:

  1. Pazarda 3-5 TL'ye bulabildiğim H&M'leri mağazasında mango fiyatına görürsem ve artık pazarda eskisi gibi ürünlerini bulamazsam çok sinirleneceğimi düşünüyorum :P Ben açılmasını hiç istemiyorum, pazarda satılmasına rağmen çoğu kişide var ürünleri, bir de mağaza açarsa forma gibi herkesin üstünde aynı şeyleri göreceğiz demektir. H&M mağazasında çünkü bir tshirtten öyle 3-5 tane olmaz en az 50 tane olur!

    YanıtlaSil
  2. bu haber bir ay önce çıkmıştı :)

    YanıtlaSil
  3. şu an iş için almanya'dayım. o kadar çok h&m var ki! ve fiyatlar inanılmaz.bazı parçalar nerdeyse bizim pazarlardan daha ucuz. gerçi indirimdeler ama yine de fiyatlar kaliteye göre inanılmaz!!!geç bile kaldı diyorum, umarım gelir ve derhal yayılır hatta öncelikle ankaraya uzanır:)))

    YanıtlaSil
  4. Marjo;O da doğru tabi ama bence yine de gelmeli :)

    Pinksugarr;Ben bu gün gazetede gördüm,tatlım.Paylaşayım dedim :)

    Dipnot;Evet,indirimde olmasa bile çok uygun fiyatları olan bi mağaza.Bu da daha çok sevmemizi sağlıyor :))

    YanıtlaSil