5 Eylül 2009 Cumartesi

MAC & NARS

Kendime yeni bir liste yaptım,en kısa zamanda gidip almam gerekenler.Bu aralar Nars ve Mac'in internet sayfasında fazla dolanır oldum,ve bir baktım elimde liste:) Tam anlamıyla aşık olduklarım:
1.Mac Tinted Lipglass,Lychee Luxe

2.Mac Lipstick,Vegas Volt

3.Nars Lipgloss,Orgasm(evet hala alamadım:()

4.Nars Lipstick,Rouge d'Enfer

5.Nars Lipstick,Shanghai Express

Evet,bunlar sadece lipstick ve lipglosslar.Gidip bütün rafları boşaltma potansiyeline sahibim:D
Bir soru:Mac lipglossları mı,Nars lipglossları mı?:))
MissBlonde

5 yorum:

  1. MAC derim.. :)
    Nars markasından da favorilerim var ama MAC ten ne aldıysam lipgloss konusunda memnun kaldım. Narsta favori gloss renklerim daha kısıtlı. bir de kokuları plastik gibi. belki hassas olan vardır bu konuda ama en buyuk glosslarda Nars ta..

    YanıtlaSil
  2. MAC tabii ki :)

    MAC'ler 28 ve 33 lira NARS indirimsiz 50 lira bu arada :P

    YanıtlaSil
  3. Hello Kitty;gerçekten Mac renk konusunda avantaj sağlıyor ve bence Nars glossları daha katı gibi,ilk sürüşte fazla renk vermiyor.

    Marjo;bu yüzden Nars ziyaretleri pek yapmamaya çalışıyorum:)

    YanıtlaSil
  4. cnm orgasm harika bir gloss gerçekten, mutlaka edinmelisin. bu yazınla uzun zmndır onu kullanmadığımı hatırladım, yrn süreyim bari :))) Harvey indiriminden almıştım yarı fiyatına, istersen kissandmakeupny.com adresinden de sipariş edebilirsin, kargosu çok ucuz ve garantili bir site, belki de biliyorsundur.

    Soruna gelince, kesinlikle m.a.c derim :))) hem bol çeşit, hem uygun fiyat hemde gerçekten kaliteli ruj, glossları var :)

    YanıtlaSil
  5. evet glam,güzel bi gloss gibi görünüyor zaten ve herkes de memnun.umarım ben alamadan Harvey indirimi başlar da,ben de yarı fiyatına alırım:)

    YanıtlaSil